torsdag 31 maj 2012

Me happy happy =)

Efter nästan 2 veckors väntande kom det äntligen!! Det skulle väl ha gått fortare om de hade haft garnet jag beställde... Tycker inte man ska bjuda ut garn till försäljning om man inte har det i lager... Först väntande jag en vecka på att det skulle komma, sen på fredagen kom mail att garnet kommit först då! De skulle sända det strax på måndag... Vänta vänta, jag har inget vidare tålamod när det gäller att vänta... På måndag kom det mail att nu har de sänt mitt paket å det går att följa dess färd på vägen till mig =) Med det fart den hade skulle jag bra ha kunnat cykla å hämta det... Den 29.5 anlände det ialla fall till Seinäjoki. Jag kollade var å varannan timme, typ, ifall det reste vidare. Den blev 30.5 å det var kvar på samma ställe... 31.5. å dagens post hade anlänt men inget paket till mig =( Såg att posten hade online kundtjänst, helfinsk visserligen, men jag skriver finska hellre än bra... Så jag tog kontakt å frågade var mitt paket var, efter lite skrivande hit å dit fick jag veta att det fanns vid posten i grannbyn! Där jag hade varit för 30 min sen å ingen upplyste mig om det... Så det blev att hoppa i bilen å köra dit igen. Jag hade ingen lapp el nåt, tur nog känner de mig, så det var inga problem med att få ut paketet =) Lappen som ska lämnas till mottagaren så man får ut sitt paket satt kvar på paketet! Å inte hade de scannat in å sänt sms heller för de har ingen scanner där! 4,5 h efter att jag hämtat ut mitt paket kom ett mail att nu kan jag hämta ut mitt paket... 

Detta fanns i mitt paket =) Hade köpt av Hot Socks cotton stretch garnet när vi var på resa nu i April å min brevis som jag byter med ville gärna ha mera! Så nu har jag att sända =) Hon sänder garn i retur till mig =) Hade beställt ett Zauberball nystan i jeans färg till mig själv samt Akryl Knit Pro spetsar för att kolla hur de känns! Åtminstone hot socks garnet i aprikos ska jag ha själv, det blåa ( 3o 4 :e nystanen) är samma som jag köpte tidigare. Dessa 7  färger = 14 nystan var ett paket så man kunde inte mixa själv. 

2 kommentarer:

nattugglan sa...

Va härligt garn du skicka efter..jag brukar å best från Lankakamari..Stickar du mycke sockor?

Carola sa...

Jooo jag stickat nog mycket socker =) Å så en å annan tröja el nåt! Har beställt garn en gång från Lankakamari å så endast stickor 2 ggr! Gillar dem =)