fredag 10 juni 2011

Once I was lost...

Igår när jag var å cyklade så bestämde jag mig för att jag skulle hitta genom skogen ut till en annan väg. Jag vet att det går men det är länge sen jag gjort det så det såg ju inte ut som förr! Så jag for å tog den väg som såg bäst ut! Men den ledde till en åker så det blev att vända å ta en annan väg som blev så grusig så det gick inte att cykla på den! Så jag vände, beslöt mig för att nu ta det säkra före det osäkra å kolla iphonen var jag var å om jag alls var i närheten! Det visade sig att jag inte var så långt borta så jag hittade rätt väg å fortsatte! 

Den var dock inte den bästa att cykla efter å var i alla former av sand å grus! Fick nog stiga av å leda den när det blev allt för hemskt! Tur nog så blev jag inte omsvärmad av skogens alla myggor, bromsar å andra flygfän! 

När jag var nära att börja misströsta om jag alls skulle komma mig därifrån så kom jag till vandringsleden å det skidspår som jag skidade på 1.4.! Såg dock lite annorlunda ut nu! Sen var det bara en liten bit å jag var tillbaka på asfalterad väg =) 

4 kommentarer:

Eva sa...

Du verkar ha lika dåligt lokalsinne som jag. Men jag har ingen Iphone, så jag har slutat ge mig ut på äventyr.

Carola sa...

Jaaa, fast jag hittar bättre med karta å kompass med =)

Eva sa...

Ja, visst sjutton. Du är ju orienterare. ;)

Carola sa...

jojo =)