tisdag 28 juni 2011

Kisse missarna

Här är två av våra katter =) De är systra å heter Zeezee å Ninni. De är skeppskatter å har stora tassar =) De har även 2 bröder varav den ena är grå å den andra är svart å de bor med dottern å hennes sambo. 

Zeezee är mycket rädd av sig å ogillar främmande =) När någon kommer som hon inte känner så  gömmer hon sig tills de åkt sin väg! Hon är även lite "fin" av sig å gör nu inte allt som andra katter gör! Gillar påsar oxå.

Ninni är mera modig av sig å följer gärna med å tittar vad man gör =) Hon är inte rädd för främmande utan hälsar glatt. Gillar lådor =) 

Sen har vi oxå Nizze. Han är som han är... Han kan prata å säger "mama" =) Svara även på frågor ibland, oftast med ett "neee" men ibland om man har tur så kan han svara "mjaaa" å oftast svarar han rätt ;-) Han gillar flickorna å vi väntar med spänning på att få se om han har fått någon av dem "på smällen"! Åtminstone har han bjudit till... 

2 kommentarer:

Renée sa...

Åh så söta! Min syrra hade en skepparkatt men det fick total hjärnsläpp, började överfalla alla och klöste dom. Hon fick tyvärr ta bort den. Nu har hon två andra busar istället!

Carola sa...

Åh, det var ju inget vidare =( Flickorna är nog snälla ännu! Men man vet ju aldrig! Hoppas sin syrras nya är snälla!