fredag 7 augusti 2020

Längeeee sedan!

 Hepp!

    Var visst några år sen nån skrev nåt på denna blogg! Sist jag skrev rullade livet på som vanligt! Med grisar och annat! Numera är det tomt i grishusen! Inga grisar finns där åtminstone! Livet ändrade! Nu är jag en "vanlig" arbetare som har fasta arbetstider och lediga helger :) Gillar alla röda dagar som ger extra ledigt :) Lön i slutet av månaden är inte fel heller! Hade turen att hitta ett jobb som jag trivs jättebra med! Bra chefer och bra arbetskamrater :)

    Barnbarnen är numera 3 till antalet :) Nytillskottet blir snart 6 månader! Föddes innan corona/covid-19 helt tog över våra liv! Missade dopet pga av restriktionerna. Men senare var det en fin dopfest :)

     Vem hade trott att ett virus som startade långt borta skulle ta över våra liv så totalt! Och ännu fortsätter det bara :( Känns som nån sämre katastorfilm som har ett slut som ingen riktigt får till... Hoppas bara att det försvinner snart! 

    En bra sak som kommit ur denna pandemi är självorientering :) Nu kan man välja när det passar att fara ut i skogen och söka skärmarna :) Tur man bor långt från storstaden så man kunnat röra sej fritt utomhus!


Inga kommentarer: