lördag 7 december 2013

7.12

 Jag hör till dem som sänder massor med julkort =) Till släkt, vänner å brevvänner. Förra året pysslade jag ihop en massa julkort men i år har jag varit lat å kör med köpta! Julfrimärkena i år tycker jag är med de finast de haft på länge! Jag brukar köpa massor å använder dem sen hela året! Nu får man dessutom bunkra upp med 1 kl å 2 kl frimärken för portot stiger efter nyår!

4 kommentarer:

Klas på Posten kundtjänst sa...

Hej,
Vad roligt att du uppskattar årets julfrimärken! Jag blir lite förvånad att läsa att portot skulle stiga efter nyår. Det stämmer att vissa tilläggstjänster (bland annat expressbrev och rek) ökar med någon krona vid årsskiftet, men portot för vanliga 1:a-klassbrev och ekonomibrev ändras inte.
Vänliga hälsningar / Klas på Posten kundtjänst

Carola sa...

Hej! Postens höjningar har kanske att göra med att jag bor i Finland... Men kul att du läste min blogg =) Jag hör till den lilla % av Finlands befolkning som har svenska som modersmål!

Klas på Posten kundtjänst sa...

Hej Carola,
Ja, nu ser jag på ditt senaste inlägg att du varit i Vasa. Ursäkta att jag missförstod. Då stämmer säkert det du skrev angående frimärkena!
Vänliga hälsningar / Klas på (svenska) Posten kundtjänst

Carola sa...

Ingen fara Klas! Tycker fortfarande det är trevligt att du läst min blogg å jobbar på posten! Jag sänder en massa brev å vykort, håller på med Postcrossing =) Så jag har ganska bra koll på portot! Hoppas du får en trevlig jul!