lördag 25 juni 2011

Murder on Midsommar

Eftersom det var något så när bra väder idag på fm tog maken å jag en cykeltur :) Han får bestämma vart vi cyklar å jag följer snällt efter :) Så vi svängde till höger å cyklade längs vägen, sen vek vi av på en grusväg, sen asfalt igen å så grusväg. Det var synnerligen sugande på ställen! Det var tungt att cykla uppför backarna. Nerför rände det inte så hårt heller! Men efter många om och men kom vi tillbaka på asfalt :)

Maken tyckte vi skulle svänga ner till Mosavattni å titta så då gjorde vi det! Satte oss på bryggan å njöt av värmen å tystnaden. Bilderna är därifrån. Det plaskade i vattnet här å där även under bryggan! Fiskarna verkade hungriga! Å inget hade vi med åt dem att äta!

Medan vi satt där i lugnet å njöt började man tänka på engelska  deckare... Därav rubriken ;) Enda som fattades i sommar idyllen var liket som skulle komma flytande! Det hade ju varit riktigt ... intressant... Eller nåt sjö odjur som kom upp ur sjön! Men inget hände så vi fortsatte hemåt. Endast flugor, myggor å myror har blivit mördade här under midsommaren! 

Inga kommentarer: