torsdag 12 augusti 2010

Trattkatten del 5


Trattkatten har ingen tratt mera =) Fast jag tror han lider av nån sorts separations ångest nu! Första halv timmen låg han kvar var vi tog av honom tratten! Helt chockad verkade han, haha! Sen när han kom sig för att gå ut verkade världen väldans stor å hemsk å han kom sig inte långt den första timmen! Sen var han försvunnen! Trodde nog att vi inte skulle se honom mera! Men han dök upp till kvällsmaten =) Sen var han ute hela natten! Kom in till morgonmålet å sen sov han resten av dagen här inne! Nu var det inte tal om att sitta vid dörren å vilja gå ut! Men nu är han ut igen så nu får vi se om han kommer tillbaka till kvällsbiten!
Jag var ut å cykla en bit idag, hur långt el hur länge vet jag inte! Min cykelmätare DOG!!! Prövade med att byta batterier men icke =( Så det blev att köpa ny! Så nu får jag börja om från 0 igen! Den nya har en massa funktioner som inte den gamla hade =) Så imorgon ska jag ta en provrunda å se om vi (maken) har kalibrerat den rätt!

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad skönt för kissen :-) Hade ingen aning om att det finns cykelmätare!? Vad heter de och var köper man såna?

Carola sa...

Jo, kissen hade lite separations ångest bara, haha. Sen var han ut å partaj hela natten! Jodå, cykelmätare är bra! De flesta heter Sigma, den nya jag har vissa hur hårt du cyklar, långt, tid, klocka å temp! Finns olika modeller, sen finns även klockor, typ Garmin som du kan använda! Men här på "fastlandet" finns de vid typ Prisma, CM å andra större affärer. Kolla där de har andra cykelgrejor!