torsdag 21 mars 2013

Tractor, tractor, tractor...

Säkert många som läser denna blogg som studerar bilderna denna gång med stort intresse ;-) Men gårdagen bestod mesta av div traktorer! Vi var till grannstaden när de hade vårmarknad där. Jag är nu inte så väldans intresserad av maskinerna. Är mera med för att äta =) Denna gången kunde man välja mellan; grillkorv, hot dog, ärtsoppa, kaffe med munk! Allt är gratis! Så hungrig behövde man inte fara hem =)
Sen har jag passat barnbarnet 2 e.m. Han far fram som en liten tornado =) Älskar traktorer å "mommos kissona", den kärleken är inte ömsesidig ;-) De flyr fältet så fort de hinner.


6 kommentarer:

Lill Pepa Pysslar sa...

DET DÄR MED TRAKTORER ÄR ETT KAPITTEL FÖR SIG... JAG HAR ÖNSKAT MIG EN TRAKTOR SEN VI KÖPTE HUSET O TOMTEN. INGEN SÅNDÄR HÄFTIG SOM PÅ BILDERNA UTAN EN GAMMAL VÄLFUNGERANDE LITEN VALMET ATT SKOTTA SNÖ MED :)

Carola sa...

Jaaa, nog har de säkert nån =) Finns ju såna små gulliga oxå som kan vara bra till mycket!

Lill Pepa Pysslar sa...

JA, JAG HAR ALDRIG TÄNKT PÅ ATT EN TRAKTOR KAN VARA GULLIG, MEN NÄR JAG TÄNKER EFTER SÅ HAR DU NOG EN POÄNG
:)

Carola sa...

Hehe. Jag var å tittade in på din fina blogg å skulle kommentera men det gick inte =(

Lill Pepa Pysslar sa...

jag vet att åtminstone en till har försökt kommentera men inte kommit fram. jag vet inte vad jag ställt in fel. något tips ?

Carola sa...

Jaaa, du kan kolla på "Inställningar", "Inlägg å kommentarer" å kolla vad du har kryssat i där. Om du har i rutan; "endast för gruppmedlemmar" så pröva ändra till "Vem som helst". Hoppas detta är till nån hjälp!