söndag 17 mars 2013

Sockor, sockor, sockor

Här är en del av sockorna jag stickat som skall vidare till Birsk för att värma frusna små fötter där! Det är Drängstugan i Purmo som sänder dem vidare till Christina o Andrej som jobbar där. Jag känner Christina så jag tycker det känns bra att kunna hjälpa dem å man vet att sockorna far till rätt ställe då! Dessa sockor är stickade till stor del av restgarner som lämnat av andra sockor å som man inte kan göra så mycket med. Så fram till Påskveckan så blir det mest små sockor! Sen efter Påsk får man återgå till "vanlig" stickning =) Men små sockor är roliga att sticka å inte tar det så länge heller! Bara man orkar fästa alla trådarna sen...

4 kommentarer:

Maria sa...

Vad flitig du är som stickar. jag har aldrig ro att sitta still och göra sånt

Carola sa...

Jaaa, det går i perioder. På sommaren blir det mindre stickat! Men nu går det bra! Alla har vi olika intressen!

carola t - En Jag finns det bara en av sa...

Just sockar är en av de saker som gör att jag vill lära mig att sticka.. Skulle vara riktigt skönt att kunna göra. Men som tur är har jag en mamma som är en hejare på att sticka sockar.. =) Jo, visst va de en bra utmaning! Tycker att alla borde anta den, och se till att få in lite lugn i livet ibland.. =)

Carola sa...

Du får ha din mamma att visa dej hur man gör! Min farmor lärde mig sticka, min mamma stickade mycket oxå, men som barn var jag mycket med farmor.