fredag 12 oktober 2012

Fredag

Nu har alla kattungarna fått nytt hem =) Hoppas de kommer att trivas med sina nya familjer! Det var så söta allihopa så jag skulle gärna ha behållit dem själv, men vi har redan 3 katter så 5 till hade väl blivit väl mycket! Förra året hade vi oxå 5 ungar å 3 vuxna å då lämnade vi med 2 ungar men hade ändå bara 3 katter! Orsaken till det var att Nizze som var pappa till den kullen försvann huxflux när de ungarna var nån vecka gammal! Sen 2v senare försvann Zeezee's syster Ninni lika spårlöst! Vet inte vad som hände dem! Så då hade vi bara 1 vuxen katt! Så då gick det ju att lämna med 2 ungar! Skulle bara ha 1 unge men de som skulle ta en så ångrade sig! Men nu har Zeezee blivit "fixad" så nu blir det inga flere ungar! 

2 kommentarer:

Renée sa...

Skulle kanske vara kul att få en kul ungar efter Tussan men hon är redan fixad... Hon fick en kull ungar innan jag fick henne, hon måste bara varit runt året då. Nu är hon tre år och älskar att bli kliad på magen, jag tror det är ett minne hon har efter att hennes bebisar tuttade på henne!
STOR kram!

Carola sa...

Jaaa, det är nog kul med kattungar! Skillt när de börjar bli busiga =) Men jobbigt att hitta nya hem till dem! Fast det har nog gått bra båda gångerna! De är ju lite speciella när de är Skeppskatter å har stora tassar! Fast inte alla gånger som de får stora tassar! KRAMAR tillbaka =)